
![]() از گیاه بامبو تا تولیدتبدیل یک ساقه توخالیِ بامبو به یک محصول باکیفیت MOSO – چگونه این امر صورت میگیرد؟MOSO تقریبا با 20 سال تجربه در صنعت بامبو، آموخته است که چگونه فرآیند تولید را به سوی کمال مدیریت کند. ساقه تا باریکهپس از 5-4 سال ساقههای بامبو آماده برداشت هستند. رشد آن نسبت به چوبهای جنگلی (گرمسیری) بسیار سریعتر است و این یکی از اصلیترین دلایل برای بومشناختی بودن بامبو است. پس از برداشت، ساقهها به شکل نوارهایی از درازا شکافته میشوند و پوست خارجی انها کنده میشود. نوارها به طور طبیعی یک رنگ زرد کمرنگ دارند، اما میتوان انها را بخار داد تا یک رنگ قهوهای روشن بدست آورند (کارملی). از طرف دیگر ، میتوان آنها را به طریق حرارتی به رنگ قهوهای تیره (شکلاتی) در آورد. ترکیب نوارهاپس از خشک کردن، نوارها به طرق مختلف به شکل محصولات نهایی در آمده و به گونه های (صورتهای) زیر نتیجه میشوند:فشرده شدهی صاف (PP)در این نسخه فشرده شده صاف ، نوارهای بامبو به طور افقی قرار گرفته و به یکدیگر چسبانده میشوند. این روش یک طرح خطی ظریف با گرههای خاص بامبو که به وضوح قابل مشاهدهاند ایجاد میکند. فشرده شدهی عرضی (SP)در نسخه فشرده شدهی عرضی ، نوارهای بامبو به طور عمودی قرار گرفته و به هم چسبانده میشوند. این روش یک طرح خطی باریک با گرههای بامبو که به طریقی لطیف به چشم میخورند، ایجاد میکند. چگالی بالادر اینجا نوارهای بامبو خرد شده و دوباره تحت فشار بسیار زیاد به هم چسبانده میشوند. این فشردهسازی چگالی را افزایش میدهد – از 700Kg/m3 تا بیش از 1000Kg/m3 ! – این امر محصول نماهیی را بسیار محکمتر میکند. ظاهر بامبوی فوق چگال منحصر به فرد است: خیلی شبیه چوب است با “شرارههایی” معمولی همراه با گرههای بامبو که به سختی دیده میشوند. انعطافپذیر (F)در این نسخه نوارها با استفاده از یک لاستیک انعطافپذیر یا پشتیبان پارچهای به یکدیگر متصل میشوند. علاوه بر نوارهای سخت به عرض 17mm، میتوان از نوارهای روکشدار با عرض 50mm نیز استفاده کرد. با درنظر گرفتن یک محصول MOSO، هنوز هم به کمک احتیاج دارید؟ با ما تماس بگیرید |